Groene Hart toernooi 2012

Vandaag was het na een lange voorbereiding weer zover, het Groene Hart Jiu-jitsu toernooi, Fighting & Duo system  was een feit.  Na een onderbrekening van een aantal jaar was het nu al weer het vierde jaar achtereenvolgende jaar dat we dit als sportschool organiseren.

Ook dit jaar was het weer mogelijk toernooi het toernooi te organsieren dankzij een aantal plaatselijke sponsoren.

De verschillende disciplines waren onderveeld in een ochtend en een middag programma. In de ochtend deden er 38 koppels mee in de discipline Duo System.

Na de opening met alle ochtend deelnemers hebben we van vele mooie partijen genoten.

In de middag werd de fighting discipline gehouden. De deelnemers strijden hierbij tegen elkaar in een staand gedeelte waar er punten gescoord kunnen worden met trappen en stoten. Daarnaast een Judo gedeelte waarin punten gescoord kunnen worden met worpen, klemmen, verwurgingen en houdgrepen.

Ondanks de jonge leeftijden van sommige deelnemers hebben we echt een aantal spectaculaire wedstrijden gezien.


Ook de jongens van Budocentrum het groene hart waren goed in vorm, zo behaalde Demian Rozendaal, Marco Bak, Jurgen Molenaar, Roy Stolwijk, Niels van Rietschoten de derde plaats en Wouter Noest behaalde zelfs de 1e plaats op het podium.

We willen graag iedereen bedanken voor hun hulp, bijdragen of sportieve inzet om dit mooie toernooi mogelijk te maken.

Graag zien we jullie allemaal weer op het volgende Groene Hart Toernooi volgend jaar.

Woc

Budocentrum Het Groene Hart

 

Download hieronder alle uitslagen.

Helaas zit er een fout in de uitslagenlijst hieronder. Op dit moment wil het niet lukken om een nieuwe .PDF van de uitslagen te maken daarom doe ik het maar even zo.
De fout zit in de poule E -77 hiervan moet de uitslag zijn:
1. Freddy Weemaes
2. Rico Struis
3. Roy Stolwijk

Onze dank gaat ook dit jaar weer uit naar het district Zuid-Holland van de JBN. Van hun kregen we de mat kosteloos tot onze beschikking.


 

BijlageGrootte
PDF icon Uitslagen GH2012.pdf34.66 KB