Blog van Wim Starink

Fight for Life 2016

Op zaterdag 21 mei organiseert Budocentrum Het Groene Hart het ‘Fight for Life’ evenement. Een unieke sportieve actie om zoveel mogelijk (sponsor) geld te verzamelen voor het onderzoek tegen de ziekte Kanker.

 

Wat gaan we doen?

Fight for Life 2015

Afgelopen zaterdag heeft het tweede Fight for Life evenement plaatsgevonden in de plataan in Boskoop. Bijna 40 deelnemers namen deel aan 5 workshops gegeven door topdocenten van verschillende disciplines: Jiu Jitsu, Tang Soo Do en MMA/street fighting.

Bedankt Gideon Bevelander, Jan van der Schee, Mario den Edel, Arno Schoen en Claudi van Hal voor de geweldige lessen!

MudMasters Obstacle Run

Op zaterdag 28 september hebben Hans, Vincent, Erika, Gert-Jan, Wim en de zwager van Hans meegedaan aan de MudMasters in Walibi.
Het was een geweldig evenement, 12 kilometer rennen door water, modder en een prachtige omgeving. Iedereen heeft de eindstreep gehaald.

Jiu Jitsu instuif in de Plataan

Op zaterdag 13 april deden zo’n 50 kinderen uit Boskoop en Waddinxveen mee aan een Jiu Jitsu instuif. Jiu Jitsu is een zelfverdedigingssport, een combinatie van Judo en Karate. Na een korte demonstratie door twee leraren, leerden zij in een uur tijd hoe je je kunt verdedigen tegen verschillende soorten aanvallen. Maar ook hoe je moet vallen zonder je hoofd te bezeren en hoe je moet trappen en stoten. Ook werd er heerlijk op de grond gestoeid.

Zaterdag 13 april Jiu Jitsu Instuif

Op Zaterdag vindt in de Plataan in Boskoop een Jiu Jitsu Instuif plaats voor alle jongens en meisjes uit Boskoop (en Waddinxveen).

De instuif begint om 11:00 uur, omkleden vanaf 10:45 uur. Een trainingsbroek en een T-shirt is voldoende, als er maar geen scherpe dingen aan zitten.

Deelname kost € 2,50 per kind, wat geheel ten goede komt aan het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds.

Voor meer informatie zie de flyer in de bijlage.

Jiu Jitsu demo op Immanuelschool tijdens Olympische week

Tijdens de Olympische week van de Immanuelschool uit Boskoop hebben leerlingen en leraren van BC 't Groene Hart een demo gegeven van het Jiu Jitsu.

Kinderen die kwamen kijken mochten het zelf ook eens proberen. De foto's daarvan kun je hier bekijken:

https://picasaweb.google.com/118252547823122413481/JJDemoImmanuelschool1...

Kopieer de bovenstaande link in je browser, dan kun je je eigen foto's bekijken en zelfs downloaden.

Pagina's

Subscribe to RSS - Blog van Wim Starink