Examens 12 februari

Kyu graad examens

Op zaterdag 12 februari willen we de examen die gepland stonden voor december inhalen. Dit is het moment waarop jij kan laten zien wat je allemaal weer geleerd hebt en hoe je je vaardigheden hebt geslepen.

Zoals de coronamaatregelen nu zijn is het helaas niet mogelijk om toeschouwers mee te nemen naar de examens. Het wordt dus voor de kinderen ook een keer examen doen zonder papa en/of mama erbij. Wij vinden dit natuurlijk ook erg jammer want het is altijd een heel gezellig evenement. Maar beter iets dan niets... We willen jullie toch de mogelijkheid geven om jullie vaardigheden te laten zien en de volgende stap te zetten binnen het jiu jitsu.

Inschrijven
Je moet jezelf wel inschrijven voor de examens. Dit kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Vanwege de planning die ik moet maken kun je inschrijven tot en met zondag 6 februari!!!

De exameneisen
Op de website staan de exameneisen. Je kunt ze online bekijken of je kunt ook de PowerPoint downloaden. Dat is een prachtig hulpmiddel in jouw voorbereiding.
Ook hebben we binnen de school ook wat regels opgesteld over het behalen van de kyu-graden. Lees ze op deze pagina nog even door zodat je weet waar je aan toe bent.

Kosten
6  t/m 11 jaar            € 2,50
Vanaf 12 jaar            € 5,00
Betaling gebeurt op de dag van het examen.

Veel succes
Namens het Budocentrum Het Groene Hart!