Fight for Life 2016

Op zaterdag 21 mei organiseert Budocentrum Het Groene Hart het ‘Fight for Life’ evenement. Een unieke sportieve actie om zoveel mogelijk (sponsor) geld te verzamelen voor het onderzoek tegen de ziekte Kanker.

 

Wat gaan we doen?

Wij dagen leerlingen van onze school – en van andere Jiu Jitsu scholen – uit om 5 uur achter elkaar te trainen. Zij laten zich hiervoor door familie, bekenden of bedrijven per uur sponsoren. Deze lessen zullen in het teken staan van de budosport. Er is een globale indeling bekend, alleen kunnen hier nog wat wijzigingen in aangebracht worden. De volgende lessen staan nu op de planning, via Facebook zullen de laatste namen van de leraren bekend gemaakt worden:

 

·      10:00 - Jiu Jitsu: Hugo Nijhof – Meervoudigheid

·      11:00 - Jiu Jitsu: Hans Helmig – (Voorbereiden van) Worpen

·      12:00 - Kobudo: Hans Roos

·      13:00 - Tang Soo Do

·      14:00 - De laatste loodjes!!!

 

De workshops zullen aangeboden worden door ervaren instructeurs binnen de diverse discipline. Omdat onze oorsprong binnen het Jiu Jitsu ligt, staat dit centraal maar we vinden het ook juist leuk om kennis te maken met andere disciplines binnen de budo wereld.

 

Waarom doen wij dit?

Als gezonde beoefenaars van de vechtsport willen wij graag iets doen voor de mensen die elke dag vechten tegen een vreselijke ziekte. De afgelopen jaren hebben wij ons ingezet voor de landelijke actie van Alpe d’HuZes. Onze leraar Wim fietste hier altijd voor mee en wij wilden ons steentje bijdragen aan zijn actie.

 

Dit jaar doen we de actie voor www.stophersentumoren.nl. Onze leraar Stefan heeft hier dagelijks mee te maken op zijn werk en fietst in werkverband op 26 juni zoveel mogelijk geld bij elkaar. Met onze actie willen dit jaar dit goede doel steunen!

 

Elke update van leraar of thema zal ook via de Facebook pagina naar iedereen gecommuniceerd worden. Like en deel de pagina dus om op de hoogte te blijven. Voor de duidelijkheid hieronder alle details.

Wie?              Voor iedereen met een beetje budo ervaring

Wat?             Sporten voor Stichting Stop Hersentumoren.

Wanneer?    Zaterdag 21 mei van 10:00 tot 15:00 uur.

Waar?           Dojo Budo Centrum het Groene Hart, Staringlaan 17, 2741 CG Waddinxveen

Hoe                Inschrijven kan op deze pagina op onze website.

Informatie via www.facebook.com/fightforlife2015

Kosten           Minimaal 25 voor het totale evenement. Per les kost het 5 euro. Probeer zoveel mogelijk geld op te halen en steun het goede doel!

Entree           Een donatie in de sponsorpot

 

Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten op 21 mei aanstaande. Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met de werkgroep Fight for Life per email of via de Facebook pagina.