Groene hart toernooi 2017

Gisteren hebben we weer een fantastische editie van het Groene Hart toernooi achter de rug. We mochten weer ruim 200 deelnemers verwelkomen en die kwamen niet alleen uit heel Nederland maar ook uit België en Duitsland!

Dankzij een behoorlijke club aan enthousiaste vrijwilligers is de gehele dag weer soepel verlopen. Om 7 uur 's ochtends stonden er al heel wat mensen klaar om te helpen opbouwen en om 8.15 lag de mat en waren alle computers en schermen aangesloten en waren we eigenlijk klaar om te gaan draaien.

Daarna volgde een lange dag met veel mooie wedstrijden, ook dat kunnen we niet draaien zonder veel hulp, we hebben mensen voor de it nodig, EHBO, tafelmedewerkers voor de punten telling, wedstrijdleiding, mensen bij de weging, bij de entree en nog voor alle onverwachte klusjes die ineens langs komen.

Rond 16.30 was het toernooi afgelopen en konden we gaan opruimen, matten weer op de kooien en in de container, tafels en stoelen opruimen, computers afsluiten en in pakken, afval ruimen, vegen enz. enz.

Ongeveer een uurtje laten zaten we dan moe maar voldaan, en zeer tevreden, nog even wat te drinken met de vrijwilligers. Dit is zeer geslaagde editie en via deze weg wil ik nogmaals alle vrijwilligers hartelijk bedanken! Zonder jullie is dit niet mogelijk.

Je zou bijna vergeten dat we zelf ook nog 2 deelnemers hadden, Tico en Jelle vochten hun eerste echte toernooi en dat is natuurlijk erg spannend! Ze hebben dan ook veel geleerd tijdens hun wedstrijden en kunnen dit de volgend keer weer goed gebruiken. Tico wist derde te worden en Jelle mocht zelfs op het hoogste plekje op het podium klimmen! Op naar de volgende keer jongens!

Dan wil ik jullie ook nog even herinneren aan de vakantie van komende week, er is dan alleen een les op de woensdagavond, de andere lessen komen te vervallen.

Dan wil ik jullie als laatste nog even vragen om (als je dat nog niet gedaan hebt) ons Facebook pagina te liken. We willen die meer gaan gebruiken voor promotie en des te meer mensen hem al leuk vinden hoe snel berichten zich verspreiden.