Nieuws

Clubkampioenschappen 16 maart 2024

Het is alweer tijd voor het tweede clubkampioenschap van dit seizoen. Deze gaan we organiseren op zaterdag 16 maart. Tijdens de lessen in de weken voor het clubkampioenschap zal er dan ook veel aandacht voor de wedstrijden zijn.

Het toernooi is zowel bedoeld voor Jiu Jitsuka´s die een keer kennis willen maken met het fighting system, als voor de ervaren wedstrijd Jiu Jitsuka´s. Bij een clubkampioenschap is het dan ook de bedoeling dat iedereen mee doet!

Ouder-kind training 2024

Ha jiujitsuka's,

Volgende week zaterdag 20 januari om 14.00 uur geven we een ouder-kind training. Neem je vader, moeder, zoon, dochter,  opa of oma mee naar de training en ga de uitdaging aan!
We willen daarna met elkaar een drankje doen in de dojo en elkaar alle goeds voor 2024 wensen!

Geef je uiterlijk vrijdag 19 januari op via deze pagina op de website en doe gezellig mee!

Groetjes,
De AC
 

Clubkampioenschappen 4 november 2023

Het is alweer tijd voor het eerste clubkampioenschap van dit seizoen. Deze gaan we organiseren op zaterdag 4 november. Tijdens de lessen in de weken voor het clubkampioenschap zal er dan ook veel aandacht voor de wedstrijden zijn.

Het toernooi is zowel bedoeld voor Jiu Jitsuka´s die een keer kennis willen maken met het fighting system, als voor de ervaren wedstrijd Jiu Jitsuka´s. Bij een clubkampioenschap is het dan ook de bedoeling dat iedereen mee doet!

Strandtraining 2023

Op zondag 25 juni vindt er weer een strandtraining plaats in Kijkduin van 11.00-13.00 uur. (Strandtent 14)

We willen om 10.00 uur vertrekken uit Waddinxveen vanaf de Staringlaan.

De kosten:  gratis

Voor wie: alle leeftijden en graduaties

Graag opgeven via het inschrijfformulier op deze pagina voor zondag 18 juni.

We kunnen met elkaar vertrekken als er voldoende vervoer is, geef dus ook graag aan of je / of je vader/moeder/opa/oma kan rijden.

BBQ 2023!

Beste jiujitsuka’s,

 

Zoals gewoonlijk willen het sportseizoen weer afsluiten met de jaarlijkse BBQ. Dit willen we doen op zaterdag 1 juli.

Deze barbecue is niet alleen voor de leden maar ook voor de ouders/verzorgers, broertjes en zusjes en eventuele andere gezellige mensen.

Deze wordt zoals altijd gehouden bij Vincent in de loods (de Kooter & Co. Zuidkade 97, Boskoop).

Rond 17.00 worden de eerste drankjes ingeschonken en we stoppen pas als al het vlees en drank weer op is.

Band en slip examens 17 juni 2023

 

Kyu graad examens

Op zaterdag 17 juni organiseren we weer de halfjaarlijkse bandexamens. Dit is het moment waarop jij kan laten zien wat je allemaal weer geleerd hebt en hoe je je vaardigheden hebt geslepen.
We starten rond 10.00 en verdelen de deelnemers altijd over 2 of 3 blokken zodat je niet de hele tijd aanwezig hoeft te zijn. De jongste als eerst de oudste als laatst. Iedereen krijgt vooraf via de mail te horen in welk blok zij examen doen en hoe laat ze dus aanwezig moeten zijn.

Pagina's