Nieuws

Examens 12 dec 2020

In juni hebben we het overgeslagen maar het is nu toch echt wel weer tijd voor examens. Zo kunnen jullie allemaal weer het volgende stapje gaan maken binnen het jiu jitsu. Dit gaan we doen op zaterdag 12 december.

Grote clubactie

Dit jaar doen we voor het eerst mee met de grote clubactie. Alle informatie is naar jullie gemaild.
Mocht je de mail gemist hebben geef dan even een seintje via het contactformulier van de site.

We gaan weer wat doen!

Beste leden,

Dit keer goed nieuws, we gaan weer starten met de jeugd jiu-jitsu lessen! De aankomende week alleen de woensdag en vanaf maandag 11 mei willen we gaan proberen alle jeugd jiu-jitsu lessen weer te gaan draaien, hier komt nog wel een extra mail over.
De leden die ouder zijn dan 18 jaar moeten we helaas nog even teleurstellen, we hopen dat er bij de volgende persconferentie voor hun ook goed nieuws is.

Hoe en wat gaan we doen?

Jumpsquare

Beste leden,

De AC heeft weer een nieuwe activiteit op programma, want zaterdag 14 maart gaan we naar JumpsquareXL in Gouda. Heb je altijd al coole sprongen, salto’s, of andere trucs willen maken, maar heb je thuis geen trampoline, dan is dit je kans! Wat moet je hiervoor doen?

Je inschrijven via het inschrijfformulier op deze pagina

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Fijn zittende sportkleding aantrekken

Lunchpakket mee

 

Ouder-kind training en afscheid Wimar

Beste fanatieke jiu-jitsuka's!

 

Heb jij jouw ouders altijd al eens een lesje willen leren, of wil je jouw ouders ook eens in beweging krijgen, in plaats van ze altijd langs de kant te laten zitten? 

Schipholstage 2019!

Op zaterdag 28 september 2019 wordt in het IBT centrum van de Koninklijke marechaussee Schiphol een stage verzorgd waarbij wij de gelegenheid hebben om, naast de dojo, te trainen met voertuigen en in panden.

Jaarlijkse BBQ!

Op zaterdag 29 juni is de jaarlijkse barbecue weer.  Deze barbecue is niet alleen voor de leden maar ook voor de ouders/verzorgers, broertjes en zusjes en eventuele andere gezellige mensen.

Deze wordt zoals altijd gehouden bij Vincent in de loods (de Kooter & Co. zuidkade 97, Boskoop).

Rond 17.00 worden de eerste drankjes ingeschonken en we stoppen pas als al het vlees en drank weer op is.

8 weekse cursus zelfverdediging voor vrouwen!

Budocentrum het Groene hart start vanaf september met een vaste les zelfverdediging voor vrouwen op de dinsdagavond. Meer informatie over deze lessen volgt snel.

Maar omdat dit nog zo lang duurt geven we voor de zomer alvast een voorproefje met een 8 weekse cursus zelfverdediging! Deze cursus loopt van 7 mei t/m 25 juni, elke dinsdag avond.

Pagina's