clubkampioenschap 13 februari

Het tweede clubkampioenschap van dit seizoen zit er weer aan te komen. We houden het kampioenschap op zaterdag 13 februari om 10.00 in de dojo in Waddinxveen.

Elk jaar organiseren we 3 clubkampioenschappen. De deelnemer die na deze 3 toernooien de meeste punten heeft weten te vergaren mag zichzelf clubkampioen van dit seizoen noemen en de wisseltrofee mee naar huis nemen. De uitslagen en huidige stand kan je hier terugvinden.
Het toernooi is zowel bedoeld voor Jiu Jitsuka´s die een keer kennis willen maken met het fighting system, als voor de ervaren wedstrijd Jiu Jitsuka´s. Bij een clubkampioenschap is het dan ook de bedoeling dat iedereen mee doet!

Het clubkampioenschap zal plaatsvinden in de nieuwe dojo in Waddinxveen. Het is de eerste keer dat het clubkampioenschap hier wordt georganiseerd, het zou fantastisch zijn als we meer deelnemers hebben dan ooit tevoren. Dus doe mee en overtuig je partner om ook mee te doen!
 

Datum : zaterdag 13 februari
Locatie : De dojo in Waddinxveen, Staringlaan 17E
Tijd : 10.00 - 12.00 uur (09.45 aanwezig)
Kosten : € 5,-
Sluiting inschrijving: Zondag 7 februari 23:59

 

Bij de indeling wordt (zoveel mogelijk) rekening gehouden met leeftijd, gewicht, geslacht, kleur band en ervaring. Het indelen hiervan kost de nodige tijd dus verzoeken we jullie je in te schrijven voor zondag 7 februari 23:59!

Het inschrijfformulier vind je hier, schrijf je in voordat het te laat is!

Tot zaterdag 13 februari!