Ouder-kind training en afscheid Wimar

Beste fanatieke jiu-jitsuka's!

 

Heb jij jouw ouders altijd al eens een lesje willen leren, of wil je jouw ouders ook eens in beweging krijgen, in plaats van ze altijd langs de kant te laten zitten? 

Dan hebben wij DE activiteit die je niet kunt afslaan! Op zaterdag 25 januari krijgen jullie de ultieme kans om je helemaal uit te leven en te kijken wie er beter is. Wij organiseren op deze dag een ouder-kind training, waarin jullie verschillende stoot- en traptechnieken, worpen en houdgrepen gaan oefenen. Uiteraard zullen er ook veel ludieke spelvormen voorbij komen. Lijkt dit je wel iets? Geef je dan snel op!

 

Dit kan via deze pagina op de website.
Training: 10:00 – 11:00
Receptie: 11:00 - 13:00

 

 

Na deze geweldige ervaring zullen wij ook afscheid nemen van onze voorzitter Wimar, die de vereniging na 17 trouwe jaren gaat verlaten. Tijdens deze receptie willen wij Wimar bedanken voor zijn inzet al die jaren en de mooie herinneringen naar boven halen, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Wij zouden het daarom enorm waarderen wanneer er zoveel mogelijk leden en oud-leden hierbij aanwezig kunnen zijn.

 

Veel sportieve groetjes en tot 25 januari!!!

 

De activiteitencommissie